Διαμαγνητική Αντλία

Απαλλαγείτε γρήγορα από το οστικό οίδημα. Ανώδυνη και στοχευμένη θεραπευτική μέθοδος που συμβάλει στη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων.
Μια καινοτόμο επαναστατική συσκευή, για την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και κακώσεων. Η Διαμαγνητική Αντλία αντιπροσωπεύει την κύρια οργανική εξέλιξη στον τομέα της μη επεμβατικής ιατρικής αποκατάστασης. Χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή θεραπειών Διαμαγνητικής Θεραπείας. Συγκεκριμένα, την επιλεκτική αλληλεπίδραση στους διαφορετικούς βιολογικούς ιστούς μαγνητικών πεδίων υψηλής έντασης (2 Tesla) και μαγνητικών πεδίων χαμηλής συχνότητας (7 Hz), που παράγονται από τη Διαμαγνητική Αντλία.
94ba841f-54c4-41be-bb16-82a7d8c5fa44
Η διαμαγνητική θεραπεία, που ονομάζεται επίσης MDA (Μοριακή Διαμαγνητική Επιτάχυνση) είναι:
Μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη θεραπεία
Θεραπεία προσαρμοσμένη στην αναπτυσσόμενη πολυπλοκότητα της παθολογίας
Μια τεχνική παρέμβασης που εφαρμόζεται αμέσως μετά το τραύμα ή στις προ- και / ή μετεγχειρητικές φάσεις
Τεχνική που επιτρέπει την επέμβαση στο κατεστραμμένο δέρμα (πληγές στο κρεβάτι, διαβητικό πόδι, μετεγχειρητικά τραύματα), χωρίς να χρειάζεται άμεση επαφή με το δέρμα.
Μια τεχνική που επιτρέπει την επέμβαση σε περίπτωση εκτεταμένης ακινητοποίησης. Απευθείας σε επίδεσμο, αγκύλες, γύψο, χωρίς να χρειάζεται άμεση επαφή με το δέρμα.
Μια τεχνική ικανή να εμφυτεύει φάρμακα χωρίς τη χρήση βελόνων ή ηλεκτρικού ρεύματος. Με τεράστιο πλεονέκτημα για τον ασθενή από την άποψη της άνεσης και της επαναληψιμότητας της παρέμβασης.

Η συσκευή έχει άμεση επίδραση στους βιολογικούς ιστούς με τέσσερις τρόπους:

ΔΡΑΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ

Η Διαμαγνητική Αντλία επιδρά μηχανικά με άμεση δράση στο οίδημα που εμφανίζεται σε ιστούς μετά από τραυματισμό.

Λόγω του ότι το υγρό είναι διαμαγνητικό υλικό, απωθείται βίαια από την περιοχή (Διαμαγνητικό φαινόμενο).

Άλλο αποτέλεσμα της Διαμαγνητικής Αντλίας, είναι η επίδρασή της στην κυκλοφορία του αίματος : η εφαρμογή του μαγνητικού πεδίου μεγάλης εντάσεως καθιστά έντονες τις Δυνάμεις Lorentz με αποτέλεσμα την μείωση των εσωτερικών τριβών στα πολύ μικρά αγγεία και κατά συνέπεια την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας.

ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

Το δυναμικό της κυτταρικής μεμβράνης είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των κυττάρων. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση των παθολογικών ιστών, είναι απαραίτητη η ρύθμιση του ηλεκτρικού δυναμικού των “ασθενών” κυττάρων.

Η δράση της ενδογενούς βιοδιέγερσης, βοηθά στην επαναφόρτιση της κυτταρικής μεμβράνης.

Η επιστημονική θεμελίωση βρίσκεται στους νόμους Faraday, Neumann και Lorentz όπου αναφέρεται ότι όταν ένα μεταβαλλόμενο μαγνητικό πεδίο εφαρμόζεται σε ένα καλό αγωγό – στην περίπτωση αυτή το ανθρώπινο σώμα – επάγει εντός του αγωγού, ένα ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο επαναφορτίζει την κυτταρική μεμβράνη.

Με τον τρόπο αυτό αποκαθίσταται η ισορροπία της αντλίας νατρίου-καλίου του κυττάρου ενώ προκαλείται αρτηριακή και φλεβική αγγειοδιαστολή (ευνοεί την αύξηση της ποσότητας των θρεπτικών ουσιών), οξυγόνωση και αντιφλεγμονώδη δράση, κι αυτό χάρη στην ταχύτερη διαδικασία ανταλλαγής ιόντων που προκαλείται από την Διαμαγνητική απώθηση.

Από τους παλμούς της Διαμαγνητικής Αντλίας, επηρεάζονται τα ιόντα του κυττάρου, με αποτέλεσμα την έντονη οξυγόνωση και ως εκ τούτου την αύξηση της αγγείωσης και της βιολογικής δραστηριότητάς του, λόγω της αποκατάστασης της ισορροπίας μεταξύ μεταβολισμού και ζωτικών δραστηριοτήτων του κυττάρου.

ΜΟΡΙΑΚΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ

Με την Διαμαγνητική Αντλία, είναι δυνατόν να προωθηθούν εντός του ιστού μόρια (π.χ. φαρμάκου) με καθαρά μηχανικό τρόπο, λόγω της επιτάχυνσης που προσδίδει σ’αυτά το μαγνητικό πεδίο.

Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατόν να προωθηθούν σκευάσματα φαρμάκων υπό μορφή υγρού, gel, ακόμα και στερεά αρκεί να διαλυθούν σε φυσιολογικό ορό.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

Η Διαμαγνητική Αντλία έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική συσκευή για την θεραπεία του πόνου.

Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι η συσκευή εκπέμπει μία συγκεκριμένη συχνότητα η οποία αλληλεπιδρά άμεσα με τους υποδοχείς του πόνου με αποτέλεσμα την αύξηση της ουδού του πόνου.

Πρόκειται για μια θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη όταν εφαρμόζεται στον ασθενή. Κανένα φυσικό μέσο, υπέρηχο, laser, ηλεκτροθεραπεία, διαθερμία και οποιαδήποτε άλλο μέσο δεν μπορεί να δώσει αυτήν την ενέργεια στους ιστούς για θεραπεία και αποκατάσταση!

Ενδείξεις:

Μυοσκελετικές Παθήσεις
Πόνος μέσης (Δισκοπάθεια)
Πόνος αυχένα
Πόνος σπονδυλικής στήλης
Μυϊκοί σπασμοί
Ρευματικές Παθήσεις
Ρευματικές φλεγμονώδεις και οιδηματικές παθήσεις
Τραυματολογία- Ατυχήματα
Κατάγματα
Οστικά οιδήματα
Αθλητικές κακώσεις
Διαστρέμματα
Τενοντίτιδα
Μυϊκές θλάσεις
Σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών
Μετατραυματικό οίδημα (γόνατο – ποδοκνημική άρθρωση)
Διαβητικό πόδι
Θεραπεία επούλωσης ελκών
Λεμφοίδημα (Θεραπεία καταπολέμησης οιδημάτων λέμφου)
Οιδήματα άνω άκρων
Οιδήματα κάτω άκρων

Αντενδείξεις:

 

Καρκίνος
Εγκυμοσύνη
Βηματοδότης
Μεταλλικά εμφυτεύματα

Επικοινωνήστε μαζί μας
    Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης .
    Επικοινωνώντας μαζί μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από εμάς. *